Vols que la teva web segueixi apareixent a Google? Adapta-la al mòbil!

És obligatori tenir la web adaptada per dispositius mòbils

Com es sabut l’ús del mòbil esta escampat per tot el món, no coneix d’edat, sexe ni raça i avui dia ho gestionem tot a través d’aquest. Des de pagaments, escoltar música, cercar ubicacions a través dels mapes, controlem la nostra salut i sobretot l’utilitzem per cercar informació principalment a través de Google.

Hi ha estudis que demostren que aquest passat 2014 l'accés a Internet des de dispositius mòbils pràcticament ha superat el que es fa des de l'ordinador. De fet, el 2012 gairebé la meitat dels telèfons eren smartphones amb accés a Internet.

Per tant, és vital tenir una web ben dissenyada i programada per poder aparèixer a les primeres posicions de Google, però a partir d’aquest passat 21 d’abril la cosa no acaba aquí i és obligatori tenir la web adaptada per dispositius mòbils. Si la teva web no està adaptada al mòbil simplement no apareixerà mai en els resultats mòbils de Google.

És molt possible que la teva web no estigui adaptada, anys enrere, les empreses de disseny web acostumaven a fer webs optimitzades per a ordinadors de sobretaula amb pantalles grans. Bàsicament, perquè era l'únic dispositiu des del qual s'accedia a Internet.

Amb l'arribada dels mòbils i les tauletes, l'espai disponible és menor i aquests dissenys no caben dins de les pantalles d'aquests dispositius, de manera que fan les webs més petites. Això provoca que l'experiència de navegació no sigui del tot bona.

Però com puc saber si la meva web està adaptada al mòbil? Doncs molt fàcil, Google ha creat una eina online que permet revisar en un moment la teva web i et diu si aquesta està adaptada o no. L’adreça per fer la consulta és:  Google Mobile Friendly

Si la teva web no passa el test de Google, aquesta desapareixerà dels resultats del cercador. Per tant és molt important tenir adaptada la web al mòbil urgentment, el fet de no aparèixer en les cerques de Google comportarà que es redueixi el tràfic d’usuaris i com a conseqüència directe els contactes i compres del vostre negoci.

Volem ajudar-vos i conèixer la vostra problemàtica, si teniu una web que no està adaptada al mòbil i voleu ampliar la informació no dubteu a contactar amb nosaltres, us assessorarem gratuïtament.